Posthuma Schutte Notariaat

Ons kantoor bestaat uit een notaris, kandidaat-notaris, notariële medewerkers en secretariële administratieve medewerkers.

Ons deskundig team staat voor je klaar om je bij te staan om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen.

Door het wijzen op de verschillende mogelijkheden en het bijstaan in de keuzen daarin willen we je steunen en behoeden voor juridische valkuilen.

Als kantoor verrichten wij veel werk op het familierechtgebied,  vennootschapsrechtelijke werkzaamheden maar ook de overdracht van woningen is een dagelijkse werkzaamheid met veel diversiteit.

Adres

Molenstraat 11
6711 AW Ede (GLD)


Posthuma Schutte Notariaat Reviews

  Onprettig en incorrect

  Meerdere malen mee te maken gehad. De eerste overdracht ging goed, maar het vrijblijvende adviesgesprek leidde tot een rekening. Ook daarna tweemaal een poging om onterecht kosten in rekening te brengen. Als je daar dan iets van zegt krijg je geen gelijk, maar vervallen de kosten. De sfeer wordt dan erg onprettig.

  Sterke punten
  Mooi pand, met parkeergelegenheid

  Zwakke punten
  * Rekent honderden euros als je vraagt of het opstellen van een contract zinvol zou zijn (uiteraard niet vooraf aangegeven).
  * Kosten koper? Gewoon proberen de verkoper ook te rekenen, dubbel incasseren is nu eenmaal beter dan eenmaal (voor de notaris, nochtans).
  * Ergens niet mee eens? En dan ook nog in je recht staan? De sfeer wordt ijzig....

Bezoek Posthuma Schutte Notariaat

Schrijf een review