Leeuwarden

Zoek uw Notaris

Als je een notaris in Leeuwarden zoekt, zoek dan niet verder. Notaris Leeuwarden is de beste keus als je een expert op zijn gebied verlangt. Wij kunnen je helpen met allerlei juridische zaken, waaronder testamenten, jezelf bekend maken bij de autoriteiten en gewaarmerkte kopieën van je papieren krijgen. De notaris in Leeuwarden is in het noorden van Nederland in Friesland in Leeuwarden. De notaris in Leeuwarden biedt je te allen tijde handige openingstijden, zodat het goed mogelijk kan zijn je werkdag te verlengen met een afspraak bij de notaris. Zodat je advies krijgt over geschikte oplossingen. Je kunt advies krijgen over testamenten, nalatenschappen en andere ernstige zaken.

De Haan Law

Aandacht verbindt | DeHaan Advocaten en Notarissen

DeHaan Advocaten en Notarissen is met 70 specialisten en ruim 40 jaar ervaring dé full-service juridische dienstverlener van het Noorden.

Lees verder »
Hoekstra en partners

Op zoek naar een Notaris met een uitgebreide expertise?

Hoekstra & Partners Leeuwarden is een modern onderneming met een samenwerkingsverband met verschillende vestigingen die u breed van dienst kunnen zijn.

Lees verder »
Notaris Slagman

Notaris Slagman wordt geleid door de notaris mr. Allard (A.) Slagman . Allard heeft inmiddels zijn sporen in het notariaat ruimschoots verdiend. Verder bestaat ons team uit enthousiaste medewerkers, allen gespecialiseerd op hun eigen werkterrein. Lees verder »
Notaris Volders

Wij houden van duidelijkheid, net als u.
Over complexe zaken praten wij in gewone-mensentaal. Wij leggen uit, geven voorbeelden en maken vergelijkingen. Daardoor worden ondoorgrondelijke kwesties inzichtelijk en krijgt u grip op de zaak. Dat wil ook z

Lees verder »