Notariskantoor Ellemers

Notariskantoor Ellemers is gevestigd in het centrum van Sneek, van oudsher een echte handel-en industriestad en bekend om haar historische binnenstad. Van augustus 1498 tot maart 1500 was Sneek zelfs de hoofdstad van Friesland. Velen kennen deze prachtige stad ook van de karakteristieke Waterpoort, de watersport en niet te vergeten de Sneekweek.

Bij ons enthousiaste team van medewerkers kunt u rekenen op een persoonlijke, vlotte en plezierige afwikkeling van zaken. Wij beschikken over een gedegen, specifieke vakkennis, waardoor wij hoge kwaliteit kunnen leveren. Korte lijnen, vaste contactpersonen en duidelijke afspraken over wat en wanneer u iets van ons mag verwachten, zijn bij ons vanzelfsprekend en vinden wij van groot belang voor een efficiënte afwikkeling.

In onze advisering betrekken wij alle aspecten die voor u van enig belang (kunnen) zijn, zowel op het persoonlijke, juridische als ook op het fiscale vlak. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw situatie. Oplossingen waarbij u zich prettig voelt.

Adres

Oude Koemarkt 79
8601 EJ Sneek

Tel: 0515-42 98 88
E-mail: [email protected]


Notariskantoor Ellemers Reviews

    Alles in één keer geregeld

    Wat een fantastisch contact met notariskantoor Ellemers. Onze testamenten, levenstestamenten en huwelijksvoorwaarden in één keer perfect geregeld. Helder toegelicht in mensentaal. Wij zijn heel tevreden hoe snel en fijn alles is geregeld zo vlak voor ons trouwen. Heel hartelijk bedankt voor alles.

    Sterke punten
    Klantvriendelijkheid, eenvoudige uitleg en de genomen tijd

Bezoek Notariskantoor Ellemers

Schrijf een review