Alsema van Duin

Alsema Van Duin Notaris & Juristen in Hoorn

In 2003 is Alsema Van Duin als zelfstandig notariskantoor ontstaan . De naam is even verdwenen; u kent ons ook als Art Senta Notarissen. Maar vanaf 2017 heten we weer – op veler verzoek – oud en vertrouwd Alsema Van Duin. What’s in a name? Het belangrijkste is dat u kunt rekenen op ruime kennis en ervaring. We vertegenwoordigen de traditionele notariële normen en waarden, gecombineerd met een moderne werkwijze.

Met ‘traditionele normen en waarden’ bedoelen we in de kern betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Met een team van 20 medewerkers kunnen we dat ook waarmaken; als grootste notariskantoor van Hoorn (en omstreken) krijgt u altijd de aandacht die u(w zaak) verdient.

Onze betrokkenheid blijkt al uit onze openingstijden. Die zijn zeer ruim. U kunt bijvoorbeeld ook een afspraak maken op maandagavond. Zo hoeft u geen vrij te vragen, en jagen we u niet op extra kosten.

Onze persoonlijke aandacht merkt u met name aan onze begeleiding. Hoe we met u meedenken. Zodat wat in de akte terechtkomt, 100% aansluit bij wat u wilt en nodig heeft.

Adres

Maelsonstraat 26
1624 NP Hoorn


Alsema van Duin Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Alsema van Duin.

Bezoek Alsema van Duin

Schrijf een review